» Отдых » Новости туризма

Все більше туристів з Росії приїжджає в Юрмалу

    всего 84291 отеля

Все більше туристів з Росії приїжджає в Юрмалу

Протягом першого півріччя готелі Юрмали взяли 43 970 туристів. Це на 14% більше в порівнянні з цим же періодом 2009 року. Найчисленнішими постояльцями були латвійські туристи (33%), на другому місці - росіяни (19%).

Гостей з Естонії приїхало 9%, з Литви - 8%, з Білорусії - 5%, з Фінляндії - 4%, з Норвегії - 4%, зі Швеції - 3%, з Німеччини - 2,4%, і з Польщі - 1 %. Загальний обсяг іноземних туристів в готелях Юрмали склав 61%, решта припадає на частку латишів.

Зростання турпотоку з Росії за півроку склав 50%, повідомляє Rata-News. За перші три місяці цей показник дорівнював 40%. Крім того, помітно зріс попит на готелі Юрмали серед самих латвійських туристів: зростання турпотоку за півріччя склав 14%.

В середньому іноземці проводять у Юрмалі 4 дні, громадяни Латвії - 4,5 дня. Більше за всіх - туристи з Білорусі (16 днів) і Німеччини (7 днів). Росіяни в середньому приїжджають в Юрмалу на три дні. Нинішнім літом російські туристи затрималися в Латвії довше - у зв'язку з несприятливою екологічною ситуацією в Москві і готовністю країни продовжити візи.
03 сентября 2010, 10:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт