» Отдых » Новости туризма

Кабмін вирішив посилити контроль над якістю надання туристичних послуг

    всего 84291 отеля

Кабмін вирішив посилити контроль над якістю надання туристичних послуг

Сьогодні, 2 вересня, Кабінет міністрів на засіданні схвалив проект закону Про внесення змін до Закону України Про туризм, який передбачає посилення контролю над якістю надання туристичних послуг.

" Передбачається обов'язковість цілої низки пунктів, які мають бути в договорі будь-якого туроператора при укладанні угоди про надання таких послуг ", - сказав міністр юстиції Олександр Лавринович.

Так, повідомив міністр, передбачається необхідність включення в текст договору про надання туристичних послуг точної інформації про спосіб транспортування, характеристику транспортних засобів, місць проживання, про обов'язкові умови, що відповідають тим тарифам, за якими людина оплачує тур.

" Ми нічого надзвичайного не створюємо. Мова йде про те, щоб у договорі були визначені всі суттєві моменти суб'єкта підприємницької діяльності - туроператора і споживача послуг, які він купує у туроператора ", - зазначив міністр.
02 сентября 2010, 18:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт