» Отдых » Новости туризма

Відвідати новгородський Троїцький розкоп можна за 15 рублів

    всего 84291 отеля

Відвідати новгородський Троїцький розкоп можна за 15 рублів

Троїцький археологічний розкоп - один з найпопулярніших туристичних об'єктів Великого Новгорода. У 2010 році в ході 167 екскурсій тут побували 2525 чоловік. Це на 115% перевищує показники 2009 року.

Літо 2010 року порадувало не лише представників новгородського турбізнесу, але і вчених. В ході розкопок археологи виявили тисячну берестяну грамоту, шкіряну маску Х століття і безліч інших унікальних предметів старовини, повідомляє VisitNovgorod.

І якщо сезон археологічних досліджень із закінченням літа припиняється, то екскурсії в розкоп залишаються доступними туристам. Більш того, з 1 вересня для груп діють знижки: вартість екскурсійної програми "Урок живої історії на Троїцькій розкопці" складе від 15 рублів з людини.

Новгородський Троїцький розкоп знаходиться на території історичного Людина кінця, біля початку Троїцької-пробійна (в радянський час Пролетарської) вулиці. Свою назву він отримав на ім'я стоїть поруч церкви Трійці 1365 споруди. Археологи працюють тут з 1973 року; із того часу в розкопі було знайдено десятки тисяч всіляких предметів, якими користувалися древні новгородці з X століття.
02 сентября 2010, 19:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт