» Отдых » Новости туризма

Перший готель Four Points з'явиться в Таїланді

    всего 84291 отеля

Перший готель Four Points з'явиться в Таїланді

Готельна мережа Sheraton відкриває в листопаді свій перший готель Four Points у Таїланді та пропонує спеціальні ціни в період з 15 листопада 2010 по 31 березня 2011 року. В рамках акції ціна номера за ніч становить близько $ 80 і включає в себе сніданок на дві персони, чотири безкоштовних напою ( каву чи пиво ) і чек - аут в 16. 00.

Як повідомляє AsiaTravelTips, готель Four Points by Sheraton Bangkok, розташований в Бангкоку за адресою: Sukhumvit 15, пропонує гостям 249 номерів, 8 стандартних сьютов і 11 сьютов підвищеної комфортності. До послуг постояльців - ресторан The Eatery, кафе Wrapped, пивний бар BeerVault, в якому можна покуштувати місцеві та іноземні сорти пива, розташований на даху коктейль -бар Cielo, а також відкритий басейн та фітнес- центр.

Крім того, гості готелю можуть скористатися переговорними кімнатами загальною площею близько 400 квадратних метрів і обладнаними за останнім словом техніки. Готель знаходиться в п'яти хвилинах ходьби від станції метро Asoke і неподалік від ділових вулиць Silom і Sathorn.
03 сентября 2010, 10:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт