» Отдых » Новости туризма

Нічна Рига запрошує на безкоштовні культурні заходи

    всего 84291 отеля

Нічна Рига запрошує на безкоштовні культурні заходи

У ніч з 4 на 5 вересня в Ризі можна безкоштовно відвідати близько 50 культурних заходів. Вони відбудуться в рамках форуму сучасної культури «Біла ніч 2010".

Події "Білої ночі" цього року пройдуть в різних районах Риги: це спікер, корпусу ВЕФ, Андріївський острів, Старе місто і інші місця. Незважаючи на "нічний" назву, свято мистецтва починається днем, о 12. 00, і перший захід орієнтовано на сім'ї з дітьми, повідомляє DELFI. lv. Завершується фестиваль о 6. 00 наступного дня.

У числі проектів - звукові інсталяції, концерти, кіно під відкритим небом і в приміщеннях, виставки, перформанси та безліч можливостей для гостей самим взяти участь і бути залученими в заходи, ставши частиною "Білої ночі".

Детальну інформацію про всі заплановані акції можна знайти на спеціальному сайті. Крім того, 4 вересня з 17. 00 до 24. 00 в Старій Ризі, на площі біля Hotel de Rome, буде працювати інформаційний пункт "Білої ночі".

Нічний форум відкриває фестиваль Survival Kit 2, який триватиме до 11 вересня. Цю найбільшу культурну акцію Рига проводить уже вп'яте, щорічно привертаючи тисячі гостей і учасників.
02 сентября 2010, 16:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт