» Отдых » Новости туризма

Курцям в Греції не раді

    всего 84291 отеля

Курцям в Греції не раді

Закон, що забороняє рекламу тютюнових виробів та куріння у громадських місцях, набув чинності в Греції. Порушників - приватних осіб чекає штраф до 500 євро ; компанії можуть бути оштрафовані на суму до 10 тисяч євро.

Уряд вдався до таких жорстких заходів у зв'язку зі зростаючою тютюновою залежністю серед населення, повідомляє Інтерфакс. Греція займає одне з перших місць в Євросоюзі за кількістю курців. У липні 2009 року в країні набув чинності закон, що забороняє куріння у всіх видах громадського транспорту, в ресторанах, клубах, кафетеріях і офісах, однак він не приніс очікуваних результатів. Греки продовжують безкарно курити не тільки в громадських місцях, але й у стінах державних установ.

З осені дозволено курити або на відкритих терасах, або в спеціально обладнаних для цього залах або кабінках. За дотриманням правил з розділення приміщень на зони для курців і некурців буде встановлено суворий контроль.
02 сентября 2010, 13:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт