» Отдых » Новости туризма

Анапа впевнено відводить туристів з Сочі

    всего 84291 отеля

Анапа впевнено відводить туристів з Сочі

З початку року турпотік на курорти Краснодарського краю виріс на 10% в порівнянні з тим же періодом минулого року, до 10 мільйонів чоловік. При цьому Анапа випередила Сочі по числу приїхали туристів.

Тут відпочили 2,6 мільйона чоловік, тоді як поїздку в Сочі вибрали 2,3 мільйона туристів. На третьому місці - Геленджик з 1,9 мільйона відвідувачів, повідомляє РІА "Новости".

У минулому році, за офіційними даними, в регіоні відпочили 13 мільйонів чоловік. Адміністрація Краснодарського краю прогнозує, що турпотік в 2010 році в порівнянні з минулим кризовим роком зросте на 11,5%, до 14,5 мільйона осіб. Ці прогнози пов'язані з поліпшенням економічної ситуації в країні, активною роботою туроператорів з продажу путівок, а також з будівництвом нових готелів у краї.

Крім того, Краснодарський край поступово розширює сезон і переходить на цілорічний режим роботи: понад 600 підприємств санаторно-курортного і готельного комплексу працюють тут 365 днів в році.

Анапа і Сочі активно конкурують один з одним. Вже минулого року туроператори відзначали високий попит на поїздки в Анапу, а також в Туапсе: в очах наших туристів ці курорти привабливіше, ніж Сочі, Лазаревське і Геленджик. До середини літа 2009 року Сочі недорахувався 30% туристів, відновивши показники лише до кінця сезону.

За результатами щорічного конкурсу лідерів туріндустрії "Курортний олімп - 2009" Анапа стала переможцем у номінації "Кращий курорт чорноморського узбережжя Росії". Вона ж була названа "Курортом року" в 2007 і 2008 роках.
31 августа 2010, 12:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт