» Отдых » Новости туризма

У Німеччині пасажири поїздів зі зламаною кондиціонерами отримали компенсації

    всего 84291 отеля

У Німеччині пасажири поїздів зі зламаною кондиціонерами отримали компенсації

Німецькі залізниці виплатили вже більше 2,7 мільйонів євро у вигляді компенсацій пасажирам, яким потрібна медична допомога після того, як вони їхали під час сильної спеки в поїздах зі зламаними кондиціонерами. Компанія платить по 500 євро компенсації кожному потерпілому, а також надає всім пасажирам поїздів ваучери на безкоштовну поїздку. Пасажирам російських залізниць про такий відносно перевізника залишається тільки мріяти.

Постраждалі їхали в липні і серпні в поїздах, де через відмову кондиціонера температура досягла 50 і більше градусів. Всього компенсації - грошові або у вигляді ваучерів - отримали вже понад 23 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, що в Росії аномальна спека протрималася значно довше, ніж в Німеччині, а більшість російських поїздів, особливо приміських, взагалі не мають систем кондиціонування. У них температура також часто перевищувала 50 градусів. Ситуація посилюється тим, що РЖД в останні роки масово закуповує вагони з ледь відкидаються кватирками, через які неможлива нормальна вентиляція в жарку погоду. Тим не менше в Росії ніяких компенсацій ніхто не отримав.
31 августа 2010, 11:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт