» Отдых » Новости туризма

Дах світу, або п'ятнадцять готелів, які потрясають видами з висоти пташиного польоту

    всего 84291 отеля

Дах світу, або п'ятнадцять готелів, які потрясають видами з висоти пташиного польоту

Перефразовуючи відомого письменника, всі «класні» готелі однаково рівні, звично відрізняючись відмінним обслуговуванням, великою кількістю різноманітних СПА-послуг і ресторанами з вишуканою кухнею. Просто, деякі класні готелі пропонують своїм клієнтам маленьку ізюминку а-ля «люкс»: незабутній вигляд міста з висоти пташиного польоту. Дахи розташованих в мегаполісах великих готелів облаштовані барами, ресторанами і навіть плавальними басейнами, перебуваючи в яких туристи можуть насолоджуватися панорамним оглядом міських околиць. Все це надихнуло власників сайту «trivago», що спеціалізується на веденні готельних рейтингів. Вони склали список з 15 готелів від Дубая до Берліна і від Афін до Нью-Йорка, які модернізували останній поверх своїх будівель, перетворивши його в щось більше, ніж просто балкон, щоб подарувати своїм клієнтам приголомшуюче відчуття польоту і захоплюючі дух види світових столиць, не виходячи за межі даху.

Ми представляємо відібрані британським сайтом 15 готелів світового рівня, що перетворили верх будівлі в джерело неймовірних почуттів і емоцій. Опис готелів наводиться в порядку, відповідному положенню в рейтингу, складеному туристами за опитуваннями сайту «trivago» і аналогічних партнерських сайтів.

1. Готель «Jumeirah Beach» (Дубай)
Зразок життя в стилі «дольче віта» і просто розкішний курортний готель на узбережжі - такий вражаючий своєю міццю дубайський «Jumeirah Beach Hotel» на 617 готельних номерів з аквапарком, двадцятьма ресторанами та двома оглядовими терасами на даху з приголомшливою туристів панорамою околиць. Сидячи, в буквальному сенсі, на даху (краще всього в барі «360» ресторану «Marina»), туристи насолоджуються видами Перської затоки, в клубах кальянного диму і приглушеною лаунж-музики дулі-бару. Не менш захоплююча панорама постає перед відвідувачами вишуканого бару "Uptown Bar", розташованого на 24 поверсі готелю, звідки видно мерехтливі вогні великого міста і злітає вгору готель «Бурж аль Араб»/«Burj Al Arab».

2. Готель «Лебу стейт тауер» (Бангкок)
Бангкокский готель «Лебу», що займає кілька поверхів у башті «Стейт тауер», чекає туристів на берегах річки Чао Прайя. Друге за величиною будівлю в столиці Тайланда дарує туристам зачаровує міську панораму, що відкривається з висоти його 63 поверху. Тут же обличчям до небес розташований ресторан "Sirocco", знаменитий своєю соковитою середземноморською кухнею. Залишаючись на різко виступаючому вперед балконі тутешнього бару, туристи, в буквальному сенсі, парять над багатомільйонним азіатським мегаполісом.

3. Готель «Hotel de Rome» (Берлін)
Елітарний і щедрий на традиції, берлінський «Hotel de Rome» на Бебельплац (площа Бебеля) влаштувався по сусідству зі знаменитої Унтер ден Лінден - місцем постійного паломництва туристів і тутешніх любителів пішохідних прогулянок. Побудоване в 1889 році, це старовинна будівля має в своєму розпорядженні 146 готельними номерами, висотою своїх стель і дорожнечею меблювання оповідаючи про свою колишню велич. З даху готелю добре видно весь центр німецької столиці, від собору по телевежі. Немає жодного іншого місця в Берліні, де, відкинувшись на спинку крісла, можна безтурботно потягувати через трубочку коктейль і спостерігати за тим, як черговий день повільно хилиться до заходу.

4. Готель «Bairro Alto Hotel» (Лісабон)
Ті, хто вибрав для проживання «Bairro Alto Hotel», опиняться в бутікової готелі з класичним набором «екзотики». Елементи художнього оформлення, серед яких крижані скульптури, чорно-білі фотографії і стародавня меблі в колоніальному стилі, красномовно свідчать про те, що 18-е століття ще не закінчився. Оглядова тераса готелю розташована на шостому поверсі. Тут добре проводити час, занурившись в читання або в безтурботне балаканину з місцевими жителями. У барі туристам запропонують бутерброди і салати, поїдаючи які можна оглядати місто і течія річки Тагус.

5. Готель «Ritz-Carlton» (Москва)
З'явився прямо на Червоній площі, московський «Ritz-Carlton» красномовно оповідає про своє п'ятизірковому велич і розкоші блиском відполірованою вишневої деревини, витонченою мармурової різьбленням і дорогими підсвічниками. На даху одинадцятиповерхового будівлі влаштовано елітний коктейль-бар «O2», в оформленні якого використані футуристичні мотиви. Місцеві кухарі пропонують екстравагантну кухню, в тому числі такі спеціалітети, як суші і грилі. З настанням сутінків до колориту інтер'єрів і страв додається творчість діджеїв і танцпол. Тихий лаунж-бар перетворюється в один з найпопулярніших московських клубів, де можна танцювати під музику всю ніч, не відриваючи поглядів від Кремля.

6. Готель «NH Parque Central» (Гавана)
В самому центрі кубинської столиці коштує четирехзведочний готель «NH Parque», звідки рукою подати до Собору і Капітолію. Витримане в класичному колоніальному стилі іспанських конкістадорів, будівля одночасно демонструє елементи сучасного дизайну. З неосяжної даху погляду туристів відкриваються ні з чим не порівнянні за своєю красою краєвиди центрального парку і знаменитої Paseo de Prado - щось на зразок московського Арбата. Статут, глядачі можуть зануритися в освіжаючу прохолоду готельного басейну чи скуштувати дивовижний кубинський коктейль, поки сонце сідає за обрій, влаштовуючи для туристів справжню виставу .

7. Готель «Gansevoort» (Нью-Йорк)
Фешенебельний і елегантний готель «Gansevoort» розташований в знаменитому нью-йоркському районі Мітпекінг. «Непроникний» фасад вміло приховує модний дизайн інтер'єрів і чудову атмосферу приміщень, оброблених по самому останньому слову науки, техніки і мистецтва, відроджуючи всередині стін велич «Великого яблука». На даху розташовується "Plunge Bar" - один з кращих в Нью-Йорку барів для закритих приміщень, де завжди можна побачити знаменитих і висхідних зірок, що прикрашають цей, ключовий елемент нью-йоркських «підмостків». З бару відкривається вражаючий вид на Гудзон, а розташовані на дні плавального басейну динаміки скрасять відпочинок тих, хто вирішив зануритися в його прохолодну воду.

8. Готель «Grand Hotel Central» (Барселона)
Тепер нам належить відправитися в центр Барселони, де по сусідству з мальовничим районом «Ель Борн» знаходиться готель «Grand Hotel Central», вражаючий не тільки своїм імпозантним фасадом, а й неперевершеним вишукуванням внутрішнього оздоблення, яке негайно відроджує у свідомості атмосферу, панувала тут у «золоті» двадцяті роки. На 350 квадратних метрах даху розташувалися плавальний басейн і «Небесний бар» («Sky Bar»). Весь день розфарбований майже фантастичною грою світла, що відбивається від знаменитих шпилів та інших пам'яток каталонської столиці. Ідеальним завершенням цієї унікальної картини, звичайно, буде прохолодний коктейль, приготований в готельному барі.

9. Готель «Hotel U Prince» (Прага)
Ми в Празі, де тет з резиденцією Парламенту перебуває «Hotel U Prince», будівля якого сходить 12 століття, про що наочно свідчать масивна кам'яна кладка і потужний Грандер готельних меблів. Під самим дахом готелю вдало розташувався ресторан - улюблене місце зустрічей місцевих жителів і постояльців готелю, яких тут особливо багато в літні місяці. Звідси відкриваються захоплюючі види на даху багатою на історію столиці Чехії.

10. Готель «Terrass Hotel» (Париж)
Улюблене місце початківців і невдалих художників, паризький Монмарта знаменитий ще й тим, що тут туристів чекає зустріч з чотиризірковим готелем «Terrass Hotel». Вишукану будівлю на 98 оброблених з великим смаком номерів - краща відправна точка для туриста, який очікує зустрічі з прославленої французької столицею. Мало у кого викликає сумнів той факт, що свою назву готель успадкував від тераси сьомого поверху, з якої за вдалим задумом архітектора відкривається незабутній вид на Ейфелеву вежу. З настанням літа готельний ресторан "La Diapason" піднімає сюди свої чудові спеціалітети. По вихідних сюди люблять приходити парижани і туристи, і все заради рясного сніданку і вабливих горизонтів над Сеною.

11. Готель «St. George Roma »(Рим)
В самому центрі італійської столиці, по сусідству зі знаменитої Пьяцца Навона знаходиться «Hotel St. George Roma ». Потужний акцент будівлі 15-го століття надає еклектика стилю, що увібрала в себе модерн, мінімалізм і розкіш дизайну і присутня в кожній його «міні», від фойє до самого останнього «люкса». Розташований на даху лаунж-бар («Roof Top Lounge Bar») пропонує туристам унікальну можливість провести вечір в безтурботним млості, насолоджуючись дивовижними коктейлями і оглядаючи незвичайні горизонти головного міста Італії.

12. Готель «Trafalgar Hotel» (Лондон)
У Лондоні знаходиться елегантний бутиковий готель «Trafalgar Hotel» з чотирма зірочками на вивісці. Вражаюче своїм зовнішнім виглядом, його будинок являє консенсус між фасадом і чудовим оздобленням. Витончені меблі з деревини горіхових порід у поєднанні з невимушеністю модерну народжує неповторні відчуття і наповнює інтер'єри оригінальної атмосферою. З даху будівлі туристи можуть подумки поринути в суєту Трафальгарській площі, оглядаючи її з висоти пташиного польоту. Тут же відкритий бар з промовистою назвою «Vista Bar». Залишаючись в цьому оазисі спокою, турист може спостерігати за марного, але такий живий метушнею незліченних мешканців британської столиці.

13. Готель «Fresh Hotel» (Афіни)
Центр Афін. Тут біля будівлі Парламенту греки побудували чотиризірковий «Fresh Hotel», з'єднавши бездоганність геометрії і недвозначність квітів з модним дизайном, з яких народилося свіже та одночасно комфортне рішення. Головним козирем цього готелю в грецькій столиці по праву вважається бар "Air-Lounge". Зайняв вигідний дев'ятий поверх, він пропонує холодні напої і легку закуску, щоб за їх неспішним поглинанням туристи змогли спрямувати свої погляди до вражаючим колонам древнього Акрополя. До другої години дня тут також відкритий плавальний басейн - ідеальне місце для нічного відпочинку на воді під небесами Афін.

14. Готель «Palms Casino Resort» (Лас Вегас)
Легендарний курортний готель з не менш знаменитим казино, «Palms Casino Resort» знаходиться в безпосередній близькості від відомої всьому світу Лас Вегас Стрип. Займає 8800 метрів, готель дарує кожному шанс зірвати банк в будь-яку годину дня і ночі, а також пільгове обслуговування в СПА-кабінетах і дивовижні вистави у власному концертному залі. Найяскравіші ВІП-персони Америки, начебто Періс Хілтон і Брітні Спірс, не раз і не два були тут натовпі під час церемоній нагородження призами «MTV», на вечірках «Плейбоя» та інших тусовках. На самій верхотурі знаходиться нічний клуб "Moon", що складається з поверхового (закритого) відсіку і відкритої тераси, звідки відкривається колоритна суєта нічного міста, що виріс на місці пустелі. З настанням сутінків Лас Вегас відкриває туристам ще одне диво, гідне уваги - різнокольорові світлові табло, що транслюють мальовничу гру фонтанів і водних шоу.

Готель «Marmara Pera» (Стамбул)
У сучасному районі Стамбула під назвою Пера знаходиться дизайн-готель «Marmara Pera» - розкішний курортно-готельний комплекс, в оформленні якого втілився неповторний ретро-стиль сімдесятих. Піднявшись на одинадцятий поверх будівлі, туристи зможуть розслабитися в басейні або просто виглянути у вікно, щоб опинитися серед шпилів і мінаретів турецького мегаполісу, не випустивши з уваги міць Софійського собору ("Hagia Sophia"), перетвореного сьогодні в мечеть, і колоритні пейзажі по берегах Босфору, не лишають місця для непотрібних слів. Там же на даху знаходиться ресторан «Mikla», що пропонує інтригу з специалітетов турецької та скандинавської кухні, які з надзвичайним смаком готує зіркова команда «Mehmet Gurs».
26 августа 2010, 09:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт