» Отдых » Новости туризма

Норвегія почне приймати документи на візи в Москві з 30 серпня

    всего 84291 отеля

Норвегія почне приймати документи на візи в Москві з 30 серпня

З понеділок 30 серпня посольство Норвегії в Москві повертається до колишнього режиму роботи: з цього дня візовий відділ відновить прийом документів на візу від індивідуальних туристів, туристичних груп та туроператорів.

Нагадаємо, через екологічної ситуації в Москві ряд дипмісій, в тому числі норвезька, обмежували або повністю зупиняли свою роботу. Візовий відділ посольства Норвегії, зокрема, з 9 серпня відправляв претендентів в Петербург.

До консульського округу посольства Норвегії в Москві ставляться жителі всіх регіонів Росії за винятком здобувачів з Мурманської і Архангельської областей, Ненецького автономного округу (вони подають документи в Мурманську) і з Санкт-Петербурга, Ленінградської, Новгородської і Псковської областей (їхні документи приймає Генеральне консульство в Санкт-Петербурзі). Заявникам з Карелії дано право вибору звертатися або в Генеральне консульство в Санкт-Петербурзі, або в Генеральне консульство в Мурманську, а жителі Калінінградської області повинні подавати документи в Генеральне консульство Польщі в Калінінграді.

Візовий відділ посольства Норвегії в Москві приймає документи по понеділках, вівторках, середах та п'ятницях з 10. 00 до 12. 00. Посольство розташоване за адресою: вул. Кухарський, 7 (ст. метро "Арбатська", вхід у візовий відділ зі сторони вул. Велика Молчановка).
25 августа 2010, 21:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт