» Отдых » Новости туризма

Круїзні судна повертаються в Новий Орлеан

    всего 84291 отеля

Круїзні судна повертаються в Новий Орлеан

З моменту, коли ураган "Катріна" зруйнував Новий Орлеан, пройшло вже 5 років. Місто і туристичний сектор його економіки поступово відновлюються від наслідків урагану, і одним із свідчень цього стало повернення круїзних компаній в новоорлеанський порт.

Друга за величиною круїзна компанія світу - Royal Caribbean - оголосила про те, що з листопада 2011 по квітень 2012 відновить свої семиденні круїзи з Нового Орлеана до Карибських островах.

Лайнер Voyager, який буде працювати на маршруті, стане найбільшим судном, коли-небудь швартуватися у порту столиці штату Луїзіана. Він розрахований на 3114 пасажирів, повідомляє USA Today.

Як і інші круїзні компанії, Royal Caribbean пішла з Нового Орлеана відразу після "Катріни". Вона намагалася повернутися на туристичний ринок міста в 2006 році, але зазнала невдачі, і в 2007 році припинила свою діяльність в Новому Орлеані. Повернутися її переконав успіх компаній-конкурентів Carnival і Norwegian Cruise Line.

У листопаді 2010 року круїзна компанія Carnival відкрила цілорічні маршрути з Нового Орлеана на своєму найбільшому лайнері Carnival Triumph, розрахованому на 2758 пасажирів.

Також в листопаді минулого року свій зимовий круїзний маршрут відкрила Norwegian Cruise Line. Нещодавно компанія оголосила, що буде розширюватися, щоб мати можливість здійснювати круїзи з Нового Орлеана цілий.
19 августа 2010, 14:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт