» Отдых » Новости туризма

Туроператор «Eraytour» відкриває новий напрямок - Стамбул

    всего 84291 отеля

Туроператор «Eraytour» відкриває новий напрямок - Стамбул

З 14 серпня 2010 року міжнародний туроператор «Eraytour» відкриває новий напрямок - Стамбул. Тури в культурну столицю Європи 2010 року можна буде зробити не тільки з Києва, але й інших міст України - Донецька, Дніпропетровська, Сімферополя, Львова і Харкова. Партнерами «Eraytour» за цим напрямком виступили авіакомпанії «АероСвіт» і «Турецькі авіалінії».

«Стамбул дуже перспективне цікавий напрямок, яке користується постійним попитом у країнах Європи, Японії та Китаї, в Україні екскурсійні тури в Стамбул ще не мають такої популярності, на відміну від пляжної Анталії, оскільки великі туроператори основну увагу приділяли пляжним напрямками», - зазначив генеральний директор компанії Євген Пушенко. - «Eraytour» бачить Стамбул одним з основних своїх напрямів і вже сьогодні готове надати українським туристам якісний сервіс і доступні ціни на цьому напрямку », - сказав Євген Пушенко.

Туроператор на цьому напрямку також буде дотримуватися концепції «економний відпочинок».

У Стамбулі «Eraytour» підписав угоду про екскурсійному обслуговуванні, які будуть надавати кращі російськомовні гіди по Стамбулу. Також «Eraytour» буде робити спеціальні тури в Стамбул на заходи подієвого туризму - музичні та кінофестивалі, концерти світових зірок та спортивні заходи.
12 августа 2010, 16:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт