» Отдых » Новости туризма

У серпні діти можуть відвідати музеї Хайфи безкоштовно

    всего 84291 отеля

У серпні діти можуть відвідати музеї Хайфи безкоштовно

Хайфський міський музей, Художній музей, Центр мистецтв при Художньому музеї, Національний морський музей і Музей Японського Мистецтва " Тікотін " в Хайфі до кінця серпня безкоштовно відкриті для відвідувачів молодше 18 років.

З січня по червень 2010 року зареєстрований загальне зростання відвідуваності музеїв на 15%, повідомляє Mignews. com. При цьому кількість туристів у Хайфському художньому музеї виросло на 70%. А в заходах, що проводяться в музеях, число учасників збільшилося на 90%.

Рішення відкрити Хайфський музеї безкоштовно для дітей та молоді було прийнято для того, щоб збільшити їх інтерес до мистецтва і історії. За результатами акції може бути прийнято рішення про продовження термінів заходи до кінця року.

Хайфа - третє за величиною місто і другий за величиною морський порт Ізраїлю. Це місто з найдавнішою історією, безліччю музеїв і пам'яток, головна з яких - біблейська гора Кармель ( " Виноградник божий ", 546 м ), на якій жив пророк Ілля.
11 августа 2010, 12:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт