» Отдых » Новости туризма

На архіпелазі Мадейра буде в черговий раз проходитиме фестиваль, присвячений Христофору Колумбу

    всего 84291 отеля

На архіпелазі Мадейра буде в черговий раз проходитиме фестиваль, присвячений Христофору Колумбу

У цьому році фестиваль Колумба на архіпелазі Мадейра острова Порту Санту відзначає своє десятиліття і пройде з 16го по 18Е вересня. Саме тут кілька років прожив знаменитий мандрівник Христофор Колумб, активно торгувало цукром під час «цукрового буму» на острові.

Життя Колумба на острові - чи це не привід для проведення щорічного веселого свята в його честь? Мета фестивалю - нагадати жителям і гостям острова про епоху великих географічних відкриттів, оживити в пам'яті історію Колумба і його життя.

Туристів чекають вуличні гуляння, тематичні виставки, концерти, а також захоплююча вистава, в якій буде розказано про те, як Колумб висаджувався на причалі міста багато століть тому. Варто взяти участь і в кульмінаційному костюмованому параді, відтворює дух 15 століття, послухати народну музику, продегустувати традиційні страви місцевої кухні. У програмі фестивалю заявлено багато інших цікавих заходів, серед яких - "середньовічна" ярмарок, святкова вечеря під відкритим небом, військовий парад, спеціальна «дитяча зона», де пройдуть ігри в «стилі епохи Відродження», виступи циркових труп і костюмовані піратські шоу. Гостей свята буде оточувати нестримні веселощі з нескінченним потоком музики, пісень і танців.
11 августа 2010, 12:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт