» Отдых » Новости туризма

Мехіко перетворюється на рай для геїв

    всего 84291 отеля

Мехіко перетворюється на рай для геїв

Спільнота гомосексуалістів Мехіко за останні роки перетворило в справжній оазис для геїв столицю католицької, консервативної країни.

Тепер влада Мехіко вишукують нові способи, щоб всіляко розвивати гей-туризм. Секретар міністерства туризму Алехандро Рохас повідомив, що Мехіко має намір стати першим гей-містом в Латинській Америці, пише Independent.

У березні 2010 року 20 мільйонів чоловік відзначили набуття чинності нового мексиканського закону про укладення шлюбів між людьми нетрадиційної сексуальної орієнтації. А в червні 400 тисяч людей взяли участь у гей-параді.

Також влітку 2010 року в Мехіко відкрився перший в регіоні туристичний офіс для гомосексуалістів. За словами Рохаса, туристів-геїв в Мехіко на 47% більше, ніж гетеросексуальних.

Центром життя гомосексуальної громади Мехіко є район Zona Rosa. Також популярна мережа дискотек Los Cabaretitos, що належить акторові і борцю за права геїв Тіто Васконселос.

Незважаючи на ліберальні закони та вільні звичаї мексиканської столиці, консерватори на чолі з президентом Феліпе Кальдероном все ж намагаються заборонити одностатеві шлюби, а гомосексуалісти в Мексиці і раніше піддаються дискримінації.
08 августа 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт