» Отдых » Новости туризма

З Москви евакуюють співробітників іноземних посольств

    всего 84291 отеля

З Москви евакуюють співробітників іноземних посольств

Через смог і високу концентрацію шкідливих речовин у повітрі іноземні держави евакуюють з Москви співробітників своїх посольств. Крім того, ряд держав порадили своїм громадянам утриматися від поїздок до Росії.

Зокрема, тимчасово закрила посольство і консульський відділ у Москві Німеччина.

Австрія, Польща і Канада відкликали з російської столиці частина співробітників посольств. Чехія та Ізраїль порадили співробітникам своїх дипустанов та їх сім'ям покинути задимлену російську столицю.

США, Франція та Італія радять своїм громадянам утриматися від поїздок до Росії.

"Держдепартамент попереджає американських громадян про ризики поїздок у Російську Федерацію через пожежі в Росії та їх впливом на безпеку, якість повітря і роботу транспорту. Це попередження поширюється на термін до 5 вересня 2010 року", - йдеться в повідомленні Держдепартаменту США.

У свою чергу, глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що іноземцям не варто відмовлятися від поїздок до Росії через дим від лісових пожеж, оскільки в більшості регіонів ситуація нормальна. "Росія - це не тільки Москва і Московська область. У нас величезна територія, де розвинений туризм, там немає ніяких природних аномалій. У нас є Санкт-Петербург, в якому немає ніяких проблем, є Псков, південь Росії, куди люди приїжджають, і все нормально ", - сказав Онищенко.
07 августа 2010, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт