» Отдых » Новости туризма

Катамарани - нова пропозиція розкішних готелів

    всего 84291 отеля

Катамарани - нова пропозиція розкішних готелів

Все частіше клієнтам розкішних готелів на морських і озерних курортах пропонують взяти в оренду катамаран. Обов'язкова наявність цього плавального засобу - нова тенденція в готельному бізнесі.

Four Seasons на Бора-Бора (Bora Bora) нещодавно придбав стильний катамаран, який завжди під рукою на випадок, якщо гості захочуть кудись відправитися. На борту цього найбільшого на островах Французької Полінезії катамарана є бар, тераса на даху, ванна кімната, душ і стереосистема для довгих нічних вечірок, повідомляє Independent.

Але Four Seasons не єдина п'ятизірковий готель, що пропонує своїм гостям прогулянки на катамарані. Мексиканський готель Zoetry Paraiso de la Bonita Riviera Maya також надає постояльцям можливість покататися на розкішному катамарані La Bonita. Він здається в оренду для коротких прогулянок, нічних романтичних вечерь і чартерних рейсів до островів Карибського моря.

Hilton Waikiki Beach на Гаваях пропонує обіди і вечері на борту катамарана Spirit of Aloha. Гості також можуть попірнати з борту судна і поспостерігати за життям морських мешканців.

Навіть Річард Бренсон у своєму висококласному готелі Necker Island здає постояльцям в оренду Necker Belle. Цей катамаран укомплектований командою з семи осіб і міні-субмариною. Однак за Necker Belle доведеться розщедритися: на тиждень він коштує 60 тисяч євро.
07 августа 2010, 09:33




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт