» Отдых » Новости туризма

Грузинський посол попросив українців не їздити в Абхазію і Південну Осетію

    всего 84291 отеля

Грузинський посол попросив українців не їздити в Абхазію і Південну Осетію

Посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе попередив українців, що поїздки українців в Абхазію і Південну Осетію можуть викликати проблеми при подальшому відвідуванні Грузії.

Виступаючи в ефірі 5 каналу ввечері 6 серпня, посол зазначив: "Щоб не виникали ніякі непорозуміння, краще утриматися від поїздок в Абхазію і Південну Осетію, інакше це буде викликати дуже серйозні проблеми при відвідуванні решти території Грузії ".

Дипломат нагадав, що після військових дій 2008 року Грузія видала закон про окуповані території, що встановлює особливий правовий режим по відношенню до Абхазії і Південної Осетії.

Нагадаємо, 28 липня неприємний інцидент трапився з українським суховантажем Акорд, що зайшов у абхазьку акваторію без дозволу Тбілісі. Берегова охорона Грузії затримала судно, що перевозило вантаж зерна до Вірменії. Пізніше грузинський суд конфіскував суховантаж. Українці зі складу екіпажу були відпущені під заставу.
07 августа 2010, 20:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт