» Отдых » Новости туризма

Тель-Авів визнаний одним з кращих пляжних курортів світу

    всего 84291 отеля

Тель-Авів визнаний одним з кращих пляжних курортів світу

Пляжі Тель-Авіва увійшли в десятку кращих пляжів світу за версією журналу « National Geographic ».

Журнал « National Geographic » назвав Тель-Авів « Маямі-Біч Середземномор'я ». Автор статті зазначив: « Зі сходом сонця нічне життя поступається місцем денний, і головною розвагою цього часу доби стає відвідування 13- кілометрового піщаного пляжу, на який відправляються гості міста та його мешканці ».

Займаючи почесне дев'яте місце в десятці інших найкращих пляжних міст світу, таких як Барселона, Кейптаун і Гонолулу, Тель-Авів став єдиним куточком Близького Сходу, який удостоївся такої честі та уваги.

Всього за останні кілька місяців Тель-Авів одержав безліч похвальних відгуків: нью-йоркський журнал « Travel + Leisure » назвав його третім кращим містом Африки та Близького Сходу, а журнал « Forbes » та путівник « Lonely Planet » - одним з найкращих міст вечірок і нічного життя. Крім того, Тель-Авів увійшов до престижного « Путівник по містах Європи 2010 » французького будинку моди « Louis Vuitton ».
05 августа 2010, 14:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт