» Отдых » Новости туризма

140 тис. російських туристів не змогли виїхати закордон через борги

    всего 84291 отеля

140 тис. російських туристів не змогли виїхати закордон через борги

Число туристів, які не змогли виїхати на відпочинок через непогашених боргів, в цьому році значно зросла. Так, на даний момент часу майже 140 тис. росіян не можуть покинути межі Росії, що на 40% більше, ніж за перше півріччя 2009 року.

Як передає інформаційне агентство ПРАЙМ ТАСС з посиланням на главу ФССП Артура Парфенчікова, основною групою осіб, яким обмежено виїзд за рубіж, є неплатники аліментів. Також додалися стягнення за кредитами, і ще по ряду соціальних стягнень. Так, за даними ФССП, за перші півроку пристави винесли порядку 136 тис постанов про встановлення тимчасового обмеження на виїзд боржників з Росії, в тому числі 40 тис. у відношенні боржників-аліментників. Для порівняння, у першому півріччі 2009 року пристави винесли трохи менше 80 тис. обмежень виїзду, в тому числі у відношенні 22. 6 тис. аліментників.

Головний пристав країни пояснив, що в першу чергу обмеження виїзду застосовується за невиконання судових рішень, хоча пристави і вправі звернутися до суду для винесення обмеження за несплату, наприклад, адміністративного штрафу. Наприклад, на даний момент у виробництві приставів знаходиться близько 9 млн штрафів, накладених ГИБДД. Разом з тим глава підкреслив, що не є прихильником того, щоб застосовувати обмеження на виїзд дуже широко.
05 августа 2010, 12:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт