» Отдых » Новости туризма

Музей мармеладу відкрився в Севастополі

    всего 84291 отеля

Музей мармеладу відкрився в Севастополі

У Севастополі відкрився перший на Україні Музей мармеладу. Він розташований в дитячому містечку "Лукомор'я " на проспекті Перемоги.

Музей знайомить відвідувачів з історією мармеладу. У його колекції представлені різні види цих ласощів, упаковки цукерок і чаю останніх двох століть і чайні прилади. Гості можуть також продегустувати різні сорти мармеладу і купити вподобані, повідомляє Інтерфакс.

Дитяче містечко " Лукомор'я " знаходиться на Корабельній стороні Севастополя за адресою: проспект Перемоги, 1. У ньому можна побачити статуї Дон Кіхота з Санчо Пансо, Вовка і Зайця з мультфільму " Ну, постривай! ", Порося Фунтика та інших персонажів книг і фільмів. Крім казкових героїв, в містечку живуть ведмедиця Маша, порося Фунтик, ослик Гоша, мавпочка Люся, а також яструб, індики, кури, фазани, гуси, лебеді і качки. До 224-ї річниці Севастополя в парку був побудований піротехнічний комплекс вогненно - водних фонтанів " Брілліантфаер ".

Крім того, по території комплексу прокладена екологічна стежка, присвячена охороні навколишнього середовища.
05 августа 2010, 13:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт