» Отдых » Новости туризма

Тури до Єгипту восени подорожчають на 20-30%

    всего 84291 отеля

Тури до Єгипту восени подорожчають на 20-30%

Восени російських туристів очікує суттєве підвищення вартості відпочинку на курортах Єгипту. За оцінками експертів, зростання цін на готелі може досягти 40% по відношенню до осені минулого року. Свою лепту внесуть і авіаперевізники, поступово підвищують свої розцінки слідом за дорожчати в Росії гасом.

«Якщо в Хургаді проаналізувати поточний контрактінг, то стає очевидно, що з цієї осені всі готелі курорту підвищують свої контрактні ціни у середньому на 15%. Однак тут необхідно враховувати, що в минулому році через кризу за контрактними цінами практично ніхто з єгипетських хотельеров не працював - готелі продавалися виключно по спецпропозиції. Враховуючи різницю між контрактними цінами минулого року і реальними цінами спецпропозицій, виходить, що цієї осені нас чекає набагато більш значне підвищення цін - близько 20-30%, а по ряду готелів навіть і 40% », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Олексій Залівін , виконавчий директор єгипетської приймаючої туркомпанії «ALS-tour». На думку експерта, така політика готелів може вкрай негативно позначитися на російському турпотоке в майбутню осінь.

Як підкреслив співрозмовник, дане підвищення розцінок не носить одиничного характеру - ціни підвищили всі готелі Хургади. Більш того, в осінній період хотельери за традицією намагаються витримувати заявлені в контрактах ціни, не скочуючись до спецпропозицій, так як багато хто з них мають кредити на будівництво, які погашаються як раз в цей час. «Також ми очікуємо чергового зростання вартості перевезення у зв'язку з підвищенням розцінок на авіагас в порівнянні з минулим роком. Проте яким саме воно буде - буде зрозуміло ближче до осені », - додав експерт.
05 августа 2010, 12:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт