» Отдых » Новости туризма

Михайло Прохоров ніяк не може розпочати будівництво розкішного готелю в Туреччині

    всего 84291 отеля

Михайло Прохоров ніяк не може розпочати будівництво розкішного готелю в Туреччині

Протягом трьох останніх років знаменитий російський бізнесмен-олігарх Михайло Прохоров ніяк не може отримати схвалення турецької влади на будівництво розкішного готелю і комплексу водних розваг в курортному місті Чешме на узбережжі Егейського моря, передає інформаційне агентство «InterRight».

Так, вартість проекту складає близько $ 100 млн. Ще три роки тому Михайло Прохоров, який займає 39 місце в рейтингу найбагатших людей світу і друге серед найбагатших російських бізнесменів, заплатив $ 20 млн. за земельну ділянку в Туреччині. Незважаючи на тривале очікування, Прохоров все ще сподівається отримати дозвіл місцевої влади.

Проект готелю був розроблений дизайнерами з компанії «Woods & Baget». Розкішний готель буде розрахований на 500 туристів. Будівля готелю не буде багатоповерховим, воно буде розташоване на схилі берега таким чином, щоб визирнувши з вікна, клієнт бачив тільки море і зелень.

Однак, на думку Керима Озсойдана, який очолює компанію «Windguru», що представляє інтереси Прохорова в Туреччині, «рано чи пізно» дозвіл на будівництво готельного комплексу буде все-таки отримано, і це приверне російських інвесторів в цю частину Туреччини.
27 июля 2010, 19:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт