» Отдых » Новости туризма

На курортах Чехії скорочується число російських туристів

    всего 84291 отеля

На курортах Чехії скорочується число російських туристів

Число туристів з країн колишнього СРСР, відпочиваючих на курортах Чехії, скоротився на 30-40% - такі дані наводять чеські ЗМІ. У зв'язку з цим місцева влада і політики замислюються про спрощення візового режиму для гостей з колишніх республік, оскільки без них туристичний бізес зазнає збитків.

Представник чеського сенату, Ян Горник в інтерв'ю Чеському радіо (CzR) зазначив, що одна сім'я зі Східної Європи, в середньому, витрачає на відпочинок, проживання, харчування та лікування у санаторіях порядку 100 тис. крон (близько 4 тис. євро). Основною причиною відтоку туристів він назвав візові проблеми: готелям часто доводиться скасовувати бронювання, оскільки клієнти отримують відмову у візі або її оформляють занадто пізно.

Найбільш популярним курортом у гостей з колишнього СРСР залишаються Карлові Вари. Це місто з давніх часів приваблює наших співвітчизників. Він є найбільшим оздоровчим центром в Чехії. На курорті здійснюється лікування хворих із захворюваннями шлунка та кишечнику, печінки і жовчних шляхів, порушенням обміну речовин. Карлові Вари розташовують поліклінікою, бальнеолікарня, готелями, пансіонатами і санаторіями.
27 июля 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт