» Отдых » Новости туризма

Заборона на нові «all inclusive» в Греції обговорять на наступному тижні

    всего 84291 отеля

Заборона на нові «all inclusive» в Греції обговорять на наступному тижні

У міжнародному аеропорту Бен-Гуріон, де у зв'язку з ремонтними роботами в даний час відкрита єдина злітно-посадкова смуга, минулого тижня склалася аварійна ситуація: помилка пілота літака ВПС США ледь не привела до зіткнення з італійським чартером, повідомляє газета «newsru. co. il».

Газета «Гаарец» уточнює, що диспетчер попросив американського пілота зупинитися, не доїжджаючи до зльоту-посадкової смуги, на яку в цей час сідав італійський літак, що здійснює чартерний рейс. Пілот підтвердив отримання інструкції, але замість того, щоб зупинитися, продовжив рух у напрямку до смузі.

Диспетчер аеропорту, вчасно помітив небезпечну ситуацію, велів італійському літаку знову набрати висоту і зробити ще одне коло перед заходом на посадку.

Відзначимо, що за останній місяць це вже друга аварійна ситуація в ізраїльському аеропорту, виникла внаслідок не виконання пілотами інструкцій, отриманих від диспетчера. 17 липня через подібної помилки, допущеної пілотом турецької авіакомпанії, літак Corendon Airlines ледь не зіткнувся з румунським лайнером.

Розслідуванням інциденту, що стався минулого тижня в ізраїльському аеропорту, займається управління цивільної авіації.
27 июля 2010, 17:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт