» Отдых » Новости туризма

Попит на відпочинок в Антальї зростає

    всего 84291 отеля

Попит на відпочинок в Антальї зростає

Згідно з даними, опублікованими Департаментом з культури і туризму Анталії, в перші шість місяців поточного року цей турецький регіон відвідали 3 млн 700 тис. туристів, що на 17% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Тільки за червень кількість відпочиваючих в Антальї гостей склало 1 млн 400 тис. чоловік. Особливою популярністю регіон користується у туристів зі Східної Європи і з Близького Сходу. Крім того, зростає попит на відпочинок в Туреччині серед французьких мандрівників. Влада очікує, що до кінця року кількість туристів, що побували в Антальї, досягне 10 млн.

При цьому, як зазначає президент Туристичної Асоціації Готельєрів Середземномор'я ( АКТІВ ) Суруром Чорабатир, через падіння курсу євро доходи країни від туристичної сфери знижуються прямо пропорційно зростанню потоку гостей. Крім того, негативно позначається на розвитку туризму збільшення собівартості туристичних продуктів.
08 июля 2010, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт