» Отдых » Новости туризма

Больцано - найдорожче місто Італії

    всего 84291 отеля

Больцано - найдорожче місто Італії

В результаті досліджень, проведених Національним інститутом статистики Італії ( L'Istituto nazionale di statistica - Istat ), найдорожчим містом цієї країни визнаний Больцано, а містом з найдоступнішими цінами - Неаполь.

Як показують статистичні дані, ціни в розташованому на півночі Італії Больцано на 5,6% вище, ніж в середньому по країні. На другому місці за дорожнечею знаходиться Болонья, де вартість товарів і послуг перевищує середньостатистичні на 4,9%. Третє місце в рейтингу дісталося Мілану - там жителі і туристи витрачають на 4,7% більше, ніж в інших італійських містах. Найменші ж витрати відзначені у жителів Неаполя, де ціни на 6,2% нижче, ніж в середньому по Італії.

Рейтинг був складений в результаті порівняння вартості 3700 найменувань послуг і товарів, у тому числі - продуктів харчування і напоїв. Результати досліджень підтверджують традиційний поділ Італії на багатий північ і бідний південь.

Високий рівень цін відзначений також у Трієсті, Тренто і Аосте, більш помірний - у потенції і Реджо-ді - Калабрії, пише Podroze. onet. pl
08 июля 2010, 13:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт