» Отдых » Новости туризма

В Єрусалимі відреставрували Ворота Ірода

    всего 84291 отеля

В Єрусалимі відреставрували Ворота Ірода

28 червня в Старому місті Єрусалиму були урочисто відкриті для публіки відреставровані Ворота Ірода. Відновлення воріт і прилеглих до них ділянок стін тривало чотири місяці.

В ході реставрації Департаменту з охорони пам'яток старовини Ізраїлю довелося вирішувати складне завдання - ведення робіт у багатолюдній міської та торгової середовищі. Роботи по відновленню фасаду і внутрішніх приміщень воріт включали в себе ретельну чистку, обробку каменю і декоративних елементів, що піддавалися багаторічному вивітрюванню, а також запобігання руйнування будівлі від коренів рослин і актів вандалізму. Поряд з цим, з фасадів воріт були прибрані неестетичні електричні та водопровідні комунікації, повідомляє Міністерство туризму Ізраїлю.

Стіни Старого міста були побудовані в XVI столітті за наказом султана Сулеймана Пишного. В рамках цього будівництва Ворота Ірода були вперше відкриті в 1539 році нашої ери. Спочатку ворота були споруджені у вигляді невеликого проходу, здатного пропускати в місто лише людей і тварин без упряжі. В кінці дев'ятнадцятого століття проріз з боку північного фасаду розширили, що забезпечило безперешкодний прохід в місто. Фрагменти сторожового поста, який охороняв первісний вхід, можна досі побачити у східного фасаду воріт. Через Ворота Ірода можна потрапити в Мусульманський квартал Старого міста з північного боку стіни.
02 июля 2010, 10:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт