» Отдых » Новости туризма

Готелі Amari в Бангкоку підготували для своїх гостей спеціальні пропозиції

    всего 84291 отеля

Готелі Amari в Бангкоку підготували для своїх гостей спеціальні пропозиції

Готелі Amari Watergate, Amari Atrium, Amari Boulevard і Amari Don Muang в Бангкоку підготували для своїх гостей спеціальні пропозиції, які будуть діяти протягом усього літа і осені і завдяки яким відпочинок в місті стане ще більш запам'ятовується.

Розташований недалеко від ділового центру Бангкока і по сусідству з центральними вулицями, ресторанами, магазинами і кращими гольф-клубами, Amari Don Muang пропонує розміщення на дві ночі за ціною від 5500 рублів. У вартість входять: проживання в номері superior, сніданок, трансфер з аеропорту і назад, шампанське та фрукти в день прибуття, вечерю з трьох страв і романтичний сніданок в номері. Пропозиція дійсна до 31 жовтня.

Готель Amari Atrium, що знаходиться недалеко від центру міста, пропонує розміщення на дві ночі в номері superior від 3800 рублів з сніданком. Крім того, на гостей чекає 25-відсоткова знижка на додаткові витрати, такі як spa-процедури, харчування, напої та послуги пральні. Пропозиція також дійсна до 31 жовтня.

У готелі Amari Boulevard постояльцям запропонують проживання в номері superior від 8600 рублів за три ночі. У вартість включені: сніданок, квіти і фрукти в день заїзду, безкоштовні послуги пральні (до трьох предметів одягу в день), необмежене користування інтернетом і гарантований пізній check out (до 18. 00). Пропозицією можна скористатися до 31 липня.

Готель Amari Watergate в діловому районі Pratunam пропонує розміщення в номері deluxe за ціною від 6500 за дві ночі зі сніданком. Постояльців також чекають: 70-відсоткова знижкова карта в торгових центрах Siam Paragon and Siam Discovery, вітальний напій в день заїзду, безкоштовна їжа і напої на суму до 960 рублів в день, квіти і фрукти в день заїзду і гарантований пізній check out (до 16. 00 ). Пропозиція дійсна до 31 липня, йдеться в прес-релізі.
01 июля 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт