» Отдых » Новости туризма

Не всі пляжі Євпаторії готові прийняти відпочиваючих

    всего 84291 отеля

Не всі пляжі Євпаторії готові прийняти відпочиваючих

З 65 пляжів Євпаторії на сьогоднішній день тільки 35 мають паспорти готовності до курортного сезону. При цьому, більшість пляжів, розташованих на території міста, вважаються лікувальними, ними користуються відпочиваючі в санаторно-курортних закладах, і доступ на ці пляжі здійснюється виключно за санаторним книжкам.

Тільки чотири пляжі міста є комунальними, а, отже, загальнодоступними і безкоштовними. Як стверджує місцева адміністрація, плата на них стягується тільки за окремі послуги. Це - пляж на Сімферопольському шосе (10 тис. квадратних метрів), на набережній ім. Горького (2 тис. квадратних метрів), на вул. Полупанова (1 тис. квадратних метрів) і в районі озера Мойнаки (1 тис. квадратних метрів).

Крім того, до чотирьох орендованих пляжів у міськадміністрації виникли претензії у зв'язку з допущеними порушеннями: незважаючи на постанову кримського уряду, з відпочиваючих стягується плата за вхід. Подібні порушення зафіксовані на пляжах, що орендуються приватними підприємствами "Акваторія", "Буревісник", "Оазис" та "Золоті піски", пишуть "Новини Криму".
01 июля 2010, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт