» Отдых » Новости туризма

Лондонський готель Savoy відкриється після реконструкції

    всего 84291 отеля

Лондонський готель Savoy відкриється після реконструкції

Один з найбільш знаменитих готелів Лондона - Savoy - відкриється найближчої осені після трирічної реконструкції, яка коштувала власникам 123 000 000 євро.

Готель, розташований неподалік від станції Чарінг-Кросс (Charing Cross), між Темзою і Стренд, закрилася в грудні 2007 року. Передбачалося, що готель відкриється знову через 16 місяців. Однак роботи по відновленню історичної будівлі зайняли вдвічі більше часу.

Реконструкція торкнулася всі частини готелю - включаючи 268 номерів і сьютов, American Bar і ресторан Savoy Grill. Незважаючи на масштабність проекту, едвардіанський інтер'єри і мотиви ар-деко були збережені, пише Times. Проект, в якому взяли участь близько тисячі будівельників, дизайнерів і художників, очолював французький інтер'єрний дизайнер П'єр-Ів Рошон.

У процесі реконструкції був повністю перероблений ресторан River, створений фітнес-клуб із заскленими галереями і басейном на даху, а також в колекцію номерів готелю додалися два королівських сьюта, в кожному з яких по дві спальні. Популярним рестораном Savoy Grill в оновленому готелі буде керувати "зоряний" шеф-кухар Гордон Рамзі.

Бронювання номерів у готелі відкриється 10 серпня. Вартість проживання в Savoy становить від 430 євро. Готель Savoy було відкрито в 1889 році. Вважається, що Клод Моне писав серію видів Темзи з вікна свого номера в цьому готелі. У Savoy зупинялися світові знаменитості, у тому числі - Уїнстон Черчілль, а пізніше - учасники легендарного квартету The Beatles.
01 июля 2010, 11:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт