» Отдых » Новости туризма

Таїланд готується до Нового року

    всего 84291 отеля

Таїланд готується до Нового року

Цього року тайський Новий рік - Сонгкран (Songkran) - відзначатиметься по всій країні з 13 по 15 квітня, проте в ряді регіонів (наприклад, у Паттаї) святкування розпочнуться вже 12 квітня і завершаться через дев'ять днів. Традиційно цей барвистий і веселе свято приваблює безліч туристів.

Найбільше мандрівникам подобаються знамениті водні битви, якими прийнято зустрічати Новий рік. Однак останнім часом регіональні чиновники закликають громадян повернутися до поважної відзначення свята і проводити його в молитвах, відвідуванні богослужінь і побудові піщаних пагод. Влада Паттайї в цьому році на Сонгкран проведуть ряд культурних заходів, будуть відкриті продуктові ярмарки, гостям новорічного фестивалю буде запропонована участь в буддійському обряді - поливанні водою на статуї Будди, повідомляють "Новости Таїланду".

Заклади на популярної серед туристів Walking Street прикрасять в традиційному стилі. "Якщо ви відвідаєте Паттайї в цей Сонгкран, ви це побачите - ми повернемося до тайського способу життя і тайським традиціям минулого", - зазначив на нараді, присвяченій святкуванню, представник мерії Паттайї.

У той же час на Пхукеті обливання водою перехожих і один одного в цьому році дозволено, але в несколькізх спеціально відведених для них місцях. Учасників водних побоїщ просять не використовувати барвники або лід.
10 апреля 2017, 15:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт