» Отдых » Новости туризма

В Абу-Дабі відкриється готель Four Seasons

    всего 84291 отеля

В Абу-Дабі відкриється готель Four Seasons

Новий готель Four Seasons в столиці ОАЕ оголосив про початок бронювання номерів з 1 травня. Розкішний готель розташований на набережній в жвавому районі в центрі острова Аль-Марія (Al Maryah Island).

34-поверхова будівля готелю ефектно переливається різними кольорами, нагадуючи багату парчеву тканину з місцевого базару. Four Seasons Hotel Abu Dhabi at Al Maryah Island пропонує гостям 200 просторих і світлих номерів з фірмовими ліжками Four Seasons Bed, що дозволяють врахувати переваги кожного постояльця. Для зручного розміщення сімей і подорожуючих групами більшість номерів і сьютов з'єднуються між собою.

У готелі будуть працювати шість ресторанів і барів, в тому числі - на відкритій терасі з басейном і приголомшливим видом на море і Абу-Дабі. До послуг гостей - фітнес-і спа-комплекс, розділений на дві зони - для чоловіків і жінок.

Для проведення заходів в готелі є два бальні зали, один з яких з окремим входом і просторою терасою з видом на затоку, і п'ять конференц-залів. Вартість проживання - від 890 дирхамів ($ 242) за двомісний номер на добу.
26 февраля 2016, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт