» Отдых » Новости туризма

У Дубаї пройде Фестиваль їжі

    всего 84291 отеля

У Дубаї пройде Фестиваль їжі

З 25 лютого по 12 березня в Дубаї буде проходити Фестиваль їжі. Цього року девіз заходу - "Свято смаків", покликаний підкреслити багатонаціональний колорит кулінарної життя емірату.

В рамках фестивалю з 25 лютого по 5 березня пройде Ресторанний тиждень, коли десятки кращих закладів Дубая представлять спеціальне меню за 189 дирхамів ($ 51). Від ресторанів високої кухні до кафе швидкого харчування, від міжнародних мереж до сімейних арабських ресторанчиків - гастрономічна життя міста постане у всій красі. Повний список закладів, що беруть участь в Ресторанної тижня, можна побачити тут.

У Фестивалі їжі візьмуть участь багато майстрів високої кухні, повідомляє ДТКМ-Москва. У числі зіркових шеф-кухарів - легенди австралійської версії телешоу MasterChef Джордж Каломбаріс і Гері Мехіган. До них приєднається ведучий шоу My Kitchen Rules Ману Фейдел, а також інші відомі ресторатори.
23 февраля 2016, 12:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт