» Отдых » Новости туризма

В аеропорту Амстердама відкрився новий зал реєстрації

    всего 84291 отеля

В аеропорту Амстердама відкрився новий зал реєстрації

В аеропорту Амстердама відкрився тимчасовий зал реєстрації для внутрішенгенскіх рейсів. Він іменується 1А і розташований правіше основних залів на даху багажного отделенія.Новий зал з вигляду нагадує ангар і не має окремого входу (потрапити в нього можна по сполучної галереї з основного залу реєстрації 1). Він дозволить дещо розвантажити постійні зали. До зали 1А перенесена реєстрація внутрішенгенскіх рейсів KLM, а також рейсів Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS та LOT. Споруда площею 4000 квадратних метрів має 22 стійками реєстрації, кіосками саморегистрации відповідних авіакомпаній і 6 лініями контролю безпеки.

Ці лінії контролю виводять відразу в коридор чистої зони між пірсами В і С, що дозволить багатьом пасажирам швидше потрапити до виходу на посадку. Однак варто мати на увазі, що цей шлях залишає осторонь більшість магазинів аеропорту.

Передбачається, що тимчасовий зал буде функціонувати до кінця 2019 року. На той час в аеропорту розраховують побудувати новий постійний зал реєстрації, а також новий пірс А для шенгенських рейсів.
13 апреля 2017, 18:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт