» Отдых » Новости туризма

Готель Andaz відкрився в Амстердамі

    всего 84291 отеля

Готель Andaz відкрився в Амстердамі

Готельна група Hyatt оголосила про відкриття дизайнерського бутік-готелю Andaz Prinsengracht в Амстердамі, першого готелю під управлінням компанії в Нідерландах та дев'ятій під брендом Andaz у світі. В даний час готелі Andaz представлені в таких містах, як Лондон, Нью-Йорк і Шанхай.

У готелі 122 номери, в тому числі 5 сьютов. Він розташований в будівлі колишньої публічної бібліотеки на каналі Prinsengracht в крокової доступності від основних визначних пам'яток міста.

Концепція нового готелю Andaz Amsterdam Prinsengracht розроблена голландцем Марселем Вандерсом, одним з найбільш екстравагантних архітекторів і дизайнерів сучасності. В основу ідеї автора лягло створення стильних інтер'єрів, що стали віддзеркаленням сучасного погляду на голландську історію. Невід'ємною частиною дизайн-концепції є колекція відеоарт-об'єктів, що об'єднує 40 унікальних робіт голландських і зарубіжних художників. У готелі представлена найбільша в світі колекція відеоарту.

До послуг постояльців - вітальня, бар, ресторан і бібліотека. Ресторан Bluespoon пропонує страви кухні західного узбережжя, заснованої на кращих сезонних інгредієнтах, що поставляються місцевими фермерами, виробниками і постачальниками. Завдяки відкритій кухні закладу, гості можуть спостерігати за майстерною роботою шеф-кухаря Жюльєна Піге. У барі Bluespoon відвідувачам пропонують скуштувати автентичні голландські напої та закуски.

Постояльці готелю також можуть скористатися майданчиками для заходів Andaz Studio, традиційними для всіх готелів бренду Andaz. Приміщення площею понад 400 квадратних метрів підходять для проведення заходів різного формату - від ділових зустрічей до вечірніх коктейлів.

У готелі відкритий цілодобовий тренажерний зал і спа - центр, де використовуються натуральні органічні інгредієнти, говориться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання - від 255 євро за ніч при двомісному розміщенні.
01 ноября 2012, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт