» Отдых » Новости туризма

Emirates створила незручний сервіс фіксації тарифу

    всего 84291 отеля

Emirates створила незручний сервіс фіксації тарифу

Авіакомпанія Emirates ввела на своєму сайті можливість платної фіксації бажаного пасажиром тарифу на 48 годин. Однак цей сервіс реалізований вкрай незручно.

Ціна фіксації, на відміну від більшості авіакомпаній, у Emirates не оголошена і варіюється в залежності від маршруту. Більше того - компанія навіть не дає її подивитися після вибору рейсів. Щоб дізнатися ціну фіксації, пасажиру доводиться пройти всі етапи покупки квитка (введення даних пасажира, вибір додаткових послуг тощо) аж до сторінки оплати. І тільки там можна подивитися вартість фіксації тарифу на 48 годин. Якщо пасажир бажає дізнатися цю ціну для іншого рейсу, йому знову потрібно проходити всі ці етапи заново. Абсурд ще й у тому, що якщо він все ж вирішив скористатися цим сервісом, то всі вибрані додаткові послуги анулюються (ймовірно, їх можна буде додати назад при підсумковій купівлю).

Збір за фіксацію тарифу не списується з банківської картки пасажира, а тільки авторизується. Якщо протягом 48 годин пасажир все ж купить квиток, то сума за фіксацію буде розблокована (термін цієї операції не відомий). Якщо квиток за 48 годин не куплений - збір за фіксацію списується з картки.

На прямих рейсах в Дубай і відносно коротких пересадочних маршрутах (перевірені Доха і Делі) плата за фіксацію становить 1000 рублів за кожного пасажира (крім немовлят). На більш далеких пересадочних маршрутах (перевірені Бангкок і Мельбурн) збір зростає до 1500 рублів. При цьому сума не залежить від того, чи йде мова про квиток туди-назад або тільки туди.
19 июня 2015, 17:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт