» Отдых » Новости туризма

Для в'їзду в Єгипет закордонний паспорт повинен діяти ще не менше півроку 31012

    всего 84291 отеля

Для в'їзду в Єгипет закордонний паспорт повинен діяти ще не менше півроку 31012

В останні дні в засобах масової інформації активно обговорюється вимога влади Єгипту - паспорт туристів, які в'їжджають в країну, повинен бути дійсним не менше 6 місяців на момент в'їзду.

Така вимога існує давно - з березня 2013 року. Але довгий час імміграційна служба Єгипту закривала очі на паспорти іноземців з меншим терміном дії - швидше за все, це було пов'язано з бажанням максимально збільшити кількість туристів на курортах Хургади та Шарм-ель-Шейха. До слова, багато авіакомпаній, що виконують регулярні та чартерні рейси на дані курорти, також не звертали уваги на термін дії паспортів своїх пасажирів.

Саме ці обставини і приспали пильність багатьох російських турфірм, які не вважали за потрібне періодично перевіряти правила в'їзду в Єгипет і оновлювати інформацію на своїх сайтах. Не дивно, що вони виявилися не готові до нової політики влади Єгипту, спрямованої на посилення контролю безпеки держави. Однією з таких заходів, швидше за все, і стане перевірка термінів дії паспортів іноземців, що прилітають в тому числі і на популярні єгипетські курорти.

Це слід мати на увазі і самостійним туристам. Також, можливо, незабаром слід очікувати посилення контролю і з боку авіакомпаній - у випадку, якщо закордонний паспорт туриста буде діяти менше 6 місяців на момент в'їзду в Єгипет, йому може бути відмовлено в посадці на рейс.
02 апреля 2015, 15:22
http://www.travel.ru/news/2015/04/02/243861.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт