» Отдых » Новости туризма

Острів у Тихому океані можна зняти цілком за 150 тисяч доларів на добу

    всего 84291 отеля

Острів у Тихому океані можна зняти цілком за 150 тисяч доларів на добу

Невеликий зелений острів Лаукала (Laucala) архіпелагу Фіджі, розташованого в південній частині Тихого океану, здається для туристів цілком. Доба на острові можна провести за 150 тисяч доларів США (без урахування ПДВ і місцевих зборів). Ціна висока, але за ці гроші туристи отримають ексклюзивний відпочинок на самоті, сервіс найвищого рівня і власне поле для гольфу, спроектоване одним з кращих світових фахівців.

На острові Лаукала розташовані 25 тропічних вілл з власними басейнами. Одночасно тут можуть відпочити 72 людини - наприклад, компанія друзів з сім'ями або учасники та гості весілля.

Обслуговують гостей острова кілька десятків людей. Тут є навіть власний музичний ансамбль, який грає для постояльців народну фиджийскую музику. До місця відпочинку туристів доставляє приватний літак, який приземляється на власній злітно-посадковій смузі острова. Прибути на Лаукала можна і на яхті.

Всі споруди на острові інтегровані в його ландшафт максимально дбайливо, щоб не порушувати чарівність старої кокосової плантації і оточуючих джунглів, пише AsiaTravelTips. Тут є п'ять ресторанів і барів, загальний басейн, церква, центр відпочинку і спа-комплекс, стайні і багато іншого.

Гостям видається будь-яке спорядження за запитом - тут можна ходити під вітрилом, займатися дайвінгом, йогою, кайтсерфінгом та іншими видами спорту. Для постояльців організовують піші тури, візити на острівні ферми, продукти з яких використовують місцеві ресторани, кінні прогулянки. Але головним заняттям на острові залишається гольф - місцеве поле вважається одним з найкращих у світі, а кілька його лунок розташовані в зоні припливу, а це означає, що гравцям доведеться намочити ноги. До послуг гостей - досвідчені інструктори, а також магазин товарів для гольфу. У дні, коли острів не знято цілком, сюди приїжджають грати в гольф любителі з сусідніх островів і готелів.
17 июня 2015, 09:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт