» Отдых » Новости туризма

Пляжі Сочі упорядковують до туристичного сезону

    всего 84291 отеля

Пляжі Сочі упорядковують до туристичного сезону

У цьому році туристам, що приїхали в Великий Сочі, будуть доступні 112 пляжів. Всі пляжні території вже обстежені до майбутнього сезону, в даний час ведеться їх підготовка.

Зокрема, ті пляжі, які постраждали від штормів, будуть відновлювати, підсипаючи спеціально завезеної річковий галькою. Нагадаємо, що цього року ширина сочинських пляжів буде доведена до 50 метрів. Ці роботи заплановано на травень, після закінчення сезону штормів.

Також пляжі Сочі забезпечать новим обладнанням: лежаками, роздягальнями, душовими і т. д. У пляжних зонах з'являться медпункти і поліцейські пікети. В даний час в місті не вистачає співробітників служби порятунку на водах, у зв'язку з цим влада має намір навчити і працевлаштувати 600 нових рятувальників. Крім того, в цілях безпеки за пляжами буде вестися відеоспостереження - всього планується встановити 300 відеокамер, повідомляє прес-служба сочинської мерії.
02 апреля 2015, 12:40
http://www.travel.ru/news/2015/04/02/243852.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт