» Отдых » Новости туризма

Змінюючи принцип в'їзду, Єгипет впевнений, що не втратить туристів

    всего 84291 отеля

Змінюючи принцип в'їзду, Єгипет впевнений, що не втратить туристів

Єгипет найближчим часом скасує візи після прибуття для самостійних мандрівників, а туристичні групи зможуть відвідувати країну за колишніми правилами - без попереднього оформлення візи. Заступник міністра туризму Єгипту Амр Ельезабі на прес-конференції в МІА " Росія сьогодні " розповів про нововведення докладніше.

На думку високопоставленого чиновника, російські відпочиваючі змін не помітять, оскільки наш " ринок - це ринок чартерний ". За даними представників Асоціації туроператорів Росії, обсяг самостійного туризму в Єгипет з Росії " вкрай малий, не більше 0,1% ". У разі якщо ці дані відповідають дійсності, наші мандрівники дійсно з проблемами при в'їзді не зіткнуться. Втім, не зовсім зрозуміло, яким чином об'єднання туроператорів може порахувати людей, які подорожують без допомоги туроператорів. Зі свого боку Амр Ельезабі навіть " не до кінця впевнений, що нововведення буде здійснено ". За його словами, в даний час уряд вирішує, яким чином зможуть приїжджати самостійні мандрівники.

Цікаво, що при цьому міністерство туризму чекає " культурних відпочиваючих " - тих, хто поїде " не тільки в Шарм-ель-Шейх і Хургаду, а й в райони історичних пам'яток ". Напевно, єгипетським чиновникам варто нагадати, що " історичних пам'яток " багато в усьому світі, і багато країн для росіян безвізовий. Чартерні групи, що формуються в Росії, приїжджають виключно заради пляжного відпочинку в Єгипті, в кращому випадку відвідуючи одну-дві екскурсії у вільний час. А ось люди, яким дійсно цікаво древнє спадщина великої країни, приїжджали і досліджували її самостійно. Ускладнивши їм в'їзд, Єгипет просто відсік від себе цю категорію туристів, наївно сподіваючись захопити шанувальників пляжів відвідуванням монументальних місць або незрозумілим масовому туристу " екологічним відпочинком в пустелі ".

Єдиним перспективним напрямком групових турів до Єгипту може стати паломницький туризм, і в цьому напрямку ведеться співпраця з російським турбізнесом, проводяться спільні кампанії з просування туристичного продукту. Як розповів заступник міністра, аналогічний проект - у першу чергу екскурсія слідами Святого Сімейства - розвивається спільно з Ватиканом. Такі ж поїздки можна організовувати і з Росії.
19 марта 2015, 18:16
http://www.travel.ru/news/2015/03/19/243365.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт