» Отдых » Новости туризма

Пляжі Хуахін закриті через медуз

    всего 84291 отеля

Пляжі Хуахін закриті через медуз

Сотні тисяч небезпечних кубомедуз ( box jellyfish ) прибуток 1 жовтень до березі Сіамської затоки в тайському регіоні Хуахін ( 145 кілометрів на південний захід від Бангкока ), тому купання в місцевих водах нині строго заборонено. Збір медуз досі триває, на пляжах виставлені попереджувальні знаки.

Кубомедузи швидко переміщаються у воді і здатні легко змінювати напрямок руху. Довжина їх " хвоста " досягає трьох метрів. Дотик жалких щупалець медузи викликає ураження шкіри, опік і, найчастіше, сильну алергічну реакцію. Навіть викинуті на берег, кубомедузи можуть бути небезпечні. Відомі випадки загибелі людей від зіткнення з ними.

Вся берегова лінія усипана кубомедуза, серед них трапляються і екземпляри виду аурелія ( aureila ), дотик до яких може викликати висипання і свербіж, повідомляють " Новости Таїланду ". На думку екологів, навала медуз до берегів Хуахін викликано зміною напрямку вітру.
03 октября 2014, 17:24
http://www.travel.ru/news/2014/10/03/237203.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт