» Отдых » Новости туризма

На лижному курорті в Чехії відбудеться свято меду

    всего 84291 отеля

На лижному курорті в Чехії відбудеться свято меду

Один з найбільш відомих гірськолижних курортів Чехії, Шпиндлерув - Млин (Špindlerův Mlýn) вирішив залучити туристів і в міжсезоння. 25 жовтня тут вперше відбудуться " Медові торжества " (Medové slavnosti).

Фестиваль розпочнеться в 10:00 ; на головній міській площі розгорнеться ярмарок, де можна придбати абсолютно все, що так чи інакше пов'язане з медом. Крім того, для гостей підготовлена культурно - розважальна програма, повідомляє Ilovecz. ru. Це, зокрема, вогняне шоу, конкурси і розваги для всієї родини, виступи оркестру духових інструментів, відомого цимбаліста Романа Веверка і самого популярного в країні двійника Карела Готта. Адміністрація міста сподівається, що урочистості сподобаються відвідувачам, ставши надалі щорічними.

Шпиндлерув - Млин знаходиться в 130 кілометрах на північний схід від Праги, в самому серці національного парку Крконоше. Затиснутий між південними схилами хребта Козі і східними відрогами гори Медведин, в місці злиття відразу декількох найчистіших гірських річок, він вважається найвідомішим і відвідуваним курортом регіону. Прекрасні природні умови з особливим мікрокліматом долини, велика кількість снігу взимку (від 1 до 3 метрів на різних ділянках ) і добре підготовлених схилів роблять його придатним для лижників всіх рівнів підготовки.
04 октября 2014, 18:00
http://www.travel.ru/news/2014/10/04/236969.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт