» Отдых » Новости туризма

Чорногорський курорт пропонує тихий відпочинок

    всего 84291 отеля

Чорногорський курорт пропонує тихий відпочинок

Туристи, відпочиваючі в Чорногорії, високо відгукуються про її курортні можливості і кухні, доброзичливості персоналу та екскурсіях. Однак шум рік від року залишається в числі проблем, що викликають нарікання мандрівників. Тим, для кого важлива в першу чергу тиша, можна порадити відпочинок в місті Пераст.

Він розташований на березі Бока-Которської затоки Адріатичного моря, в декількох кілометрах на північний захід від Котора. Це старовинне місто відоме тим, що в літні місяці тут заборонено рух моторних транспортних засобів. Тому сюди приїжджають не тільки екскурсанти з круїзних суден, але і туристи, усвідомлено вибирають спокійний відпочинок, повідомляє "Все про Чорногорії".

Мандрівники відзначають "абсолютно неймовірне відчуття, коли не доноситься ніякого шуму з вулиці, яка всього в парі метрів від номера". Крім тиші, Пераст пропонує своїм гостям чисте море і цікаві екскурсії. Апартаменти тут можна зняти за 40-70 євро в день; двомісний номер в готелі обійдеться в 35 євро. У числі проблем, які присутні на цьому курорті - відсутність туристичного інфопункта, а також, час від часу, перебої з водопостачанням.
10 августа 2012, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт