» Отдых » Новости туризма

Марсель позбувся пам'ятки

    всего 84291 отеля

Марсель позбувся пам'ятки

У Старому порту французького Марселя вчора затонула знаменита шхуна Le Marseillois, на борту якої розташовувався однойменний ресторан. Судно, спущене на воду ще в 1920- х роках, було міською визначною пам'яткою.

Як повідомляє Lenta. ru з посиланням на Agence France -Presse, шхуна повністю пішла під воду за півгодини. Причиною події стала поломка встановленого в трюмі судна насоса, який цілодобово откачивал надходить воду. Один із співробітників закладу підняв тривогу, але 25 прибулим на місце події пожежникам врятувати пам'ятку не вдалося.

Ресторан Le Marseillois був відкритий на початку 90- х років минулого століття. Він користувався великою популярністю не тільки у звичайних туристів, але і у голлівудських зірок. Зокрема, в ньому любили бувати актори Джордж Клуні і Том Круз.

Трищоглова шхуна Le Marseillois була побудована в Іспанії і деякий час використовувалася як торговельне судно, проте в середині XX століття вона прийшла в непридатність і була списана. Після цього влада Марселя викупили її на кошти, зібрані ентузіастами, і, відновивши, поставили на якір в історичному Старому порту міста.
12 сентября 2013, 09:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт