» Отдых » Новости туризма

Карта Global Blue полегшить туристам повернення ПДВ при покупках за кордоном

    всего 84291 отеля

Карта Global Blue полегшить туристам повернення ПДВ при покупках за кордоном

Компанія Global Blue - один з найбільших міжнародних операторів, що надають послуги відшкодування ПДВ, - оголосила про запуск проекту Global Blue Card для російських споживачів. З однойменної картою туристи з нашої країни зможуть заощадити до 19% вартості покупки і при цьому будуть позбавлені від необхідності заповнювати документи для повернення податку.

Global Blue Card надається безкоштовно, повідомляє прес -служба компанії. Для цього потрібно заповнити заявку на сайті Global Blue. Також карти пропонують туристам співробітники Global Blue на прикордонних автомобільних КПП.

Традиційна процедура відшкодування ПДВ передбачає заповнення спеціальних паперових форм, які слід проштампувати і здати на відповідній стійці в аеропорту чи на автомобільному КПП. Найчастіше для цього потрібно відстояти довгу чергу. Global Blue Card зводить процес до трьох легким етапах. При здійсненні покупки в одному з 270 тисяч магазинів-партнерів Global Blue в 37 країнах потрібно провести картку через спеціальний пристрій на касі, після чого форма для повернення суми ПДВ згенерує автоматично. Потім її можна роздрукувати в аеропорту на митній стійці. Після цього в документ потрібно вписати дані карти, на яку слід зробити повернення коштів, і кинути форму в спеціальний ящик. У більшості випадків кошти будуть перераховані на карту протягом п'яти робочих днів після доставки форми в процесинговий центр Global Blue.

Тримачі Global Blue Card зможуть регулярно отримувати інформацію про ексклюзивні акціях провідних роздрібних магазинів світу. Крім того, на відповідному сайті вони отримають доступ до ексклюзивної інформації для членів програми. У найближчому майбутньому планується запуск мобільних додатків для полегшення цих процедур.
04 сентября 2013, 17:34


Тэги: возврат TAX free, вернуть такс фри





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт