» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний фестиваль Snowpasta - 2014 пройде у Франції та Швейцарії

    всего 84291 отеля

Гірськолижний фестиваль Snowpasta - 2014 пройде у Франції та Швейцарії

У наступаючому зимовому сезоні міжнародний молодіжний фестиваль сноуборду Snowpasta пройде на швейцарському курорті Нанда ( Ненда ) і на французьких Ле -Дез - Альп і Авориаз з 4 січня по 8 лютого 2014 року.

Рік від року фестиваль стає все більш масштабним. Раніше він проводився в італійському Лівіньо і в Ле -Дез - Альп. Захід 2014 займе вже 5 тижнів, пропонуючи своїм гостям різноманітні змагання, а також вечірки з популярними російськими та зарубіжними артистами. Серед можливостей apres ski - відвідування аквапарків та термальних комплексів, екскурсії та гастрономічні витребеньки в ресторанах, поїздки на снігоходах, розважальні конкурси та багато іншого.

Організатором виступає російська компанія " Івент Академія " - асоціація професійних турагентів, спортсменів, фотографів та інших фахівців з зимових видів спорту. Це в числі іншого дозволяє отримувати всю необхідну підтримку російською мовою, що не завжди доступно при поїздках на інші гірськолижні фестивалі.

Ле -Дез - Альп ( Ле -Дез - Альп, Les Deux Alps, les 2 Alpes ) - один з найбільших французьких гірськолижних курортів міжнародного класу. Він розташований в широкій сідловині (висота 1650 метрів) біля підніжжя гори П'є- Мутет ( 2338 метрів), всього в 75 кілометрах від аеропорту Гренобля. Курорт Авориаз ( Avoriaz ) входить в зону катання Порт- дю- Солей ( Portes du Soleil ). Для гірськолижного спорту тут облаштовано 42 траси загальною протяжністю 150 кілометрів. А Нанда ( Ненда, Nendaz ) - сімейний курорт, розташований у центрі " Чотирьох долин " на висоті 1400-3300 метрів і розташовує трасами всіх рівнів складності.
03 сентября 2013, 13:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт