» Отдых » Новости туризма

Італія готова видавати багаторазові візи

    всего 84291 отеля

Італія готова видавати багаторазові візи

З 20 червня консульство Італії в Росії планує почати видачу туристам багаторазових віз терміном на 6 місяців або на 1 рік. Як пояснюють у консульстві, запитувати багаторазову візу може "будь законослухняний громадянин Росії, вже має в паспорті хоча б одну візу, видану італійською консульством протягом останніх двох років, тобто в 2008 або 2009 році".

При цьому, підкреслюють в дипмісії, колишні шенгенські візи повинні бути використані за призначенням, відповідно до метою візиту, і під час поїздки турист не скоював ніяких порушень.

"Ми, нарешті, отримали офіційне підтвердження від нашого МЗС на застосування до заявників, в тому числі і звичайним туристам, однією зі статей Візового кодексу Євросоюзу", - заявив генеральний консул Італії в Москві Енріко Нунціата, повідомляє Інтерфакс. Це дозволяє сподіватися на те, що в даному випадку слова не будуть розходитися з ділом. Нагадаємо, раніше високопоставлений чиновник Греції пообіцяв російським туристам багаторазові візи, але у консульствах про це навіть не чули, а без офіційного підтвердження візові відділи не можуть міняти свою роботу.

Вартість багаторазової візи така ж, як у однократної: 35 євро. До цього слід додати вартість послуг візового центру Італії: ця сума, як повідомлялося раніше, зросла з 900 до 1000 рублів.

Разом з тим консульство залишає за собою право не видавати багаторазову візу в разі будь-яких сумнівів, пов'язаних з наданими заявником документами.
15 июня 2010, 09:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт