» Отдых » Новости туризма

Туристам у Чорногорії подобаються екскурсії і гостинність місцевих жителів

    всего 84291 отеля

Туристам у Чорногорії подобаються екскурсії і гостинність місцевих жителів

Напередодні високого туристичного сезону експерти з Адріатичного клубу Montenegro підготували результати дослідження сервісу на популярному чорногорському курорті Бар. У його рамках оцінювалися туристичні агентства, пляжі, готелі, ресторани, кафе, приватний сектор, кемпінги, культурно-освітні та спортивно-розважальні заходи.

Вивчення ситуації, що склалася, проведення різного роду опитувань серед чорногорських та іноземних туристів велися протягом двох років. Дослідження показало, що за цей час рівень сервісу в Барі значно виріс. Найбільш високі оцінки заслужила загальна ситуація в країні: паспортний і митний контроль, коректне ставлення чорногорських автоінспекторів, гостинність чорногорців, рівень безпеки, смачна їжа і напої, багатий вибір екскурсій.

Разом тим ряд недоліків Бара заслужив критику гостей, повідомляє "Все про Чорногорії". Зокрема, найчастіше відпочиваючі скаржилися на недостатньо чисті пляжі, високі ціни на використання пляжного інвентарю, брак громадських туалетів, занадто гучну музику і навіть не дуже чисте море в районі курортного селища Сутоморе.

Бар - найбільший порт в Чорногорії. Цей курорт, оточений оливковими гаями і фруктовими садами, розташований на Адріатичному узбережжі, підходить і для сімейного відпочинку, і для активного туризму.
14 июня 2010, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт