» Отдых » Новости туризма

Данія проводить спеціальну політику проти засмаги

    всего 84291 отеля

Данія проводить спеціальну політику проти засмаги

Захоплення засмагою, все частіше викликаючи побоювання медиків, змусило датські влади вжити рішучих заходів. Так, муніципальна рада Фредеріксхавн (місто в області Північна Ютландія) ввів спеціальну "політику сонця", яка спрямована на захист жителів від шкідливих ультрафіолетових променів - незважаючи на те, що сонце в цій скандинавській країні - не самий частий гість.

Всім міським садівникам видані широкополі капелюхи, а в плавальних басейнах і спортивних залах закриті солярії. "Доведено, що між відвідуванням соляріїв і розвитком онкологічних захворювань шкіри існує прямий зв'язок. Тож ми вітаємо цю ініціативу", - пояснюють чиновники.

Данське суспільство по боротьбі з раковими захворюваннями також схвалює зроблені кроки. Посилаючись на дані вчених, вони кажуть, що світла, менш пігментована шкіра сіверян, вразлива перед пекучим сонцем.

Раніше солярії і навіть шезлонги на пляжах раніше були заборонені в 22 інших муніципальних центрах Данії. У їх числі два найбільших міста країни - Копенгаген і Орхус, повідомляє ІТАР-ТАРС.
13 июня 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт